Activiteitenagenda

                

Activiteitenagenda

2019   

Kaarten voor concerten van de Stichting Concerten Hellevoetsluis (Hellevoet Klassiek) zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de Kerk aan de Ring, voorafgaand aan het concert. Zie voor bijzonderheden over deze concerten onder het kopje (banner) 'Stichting Concerten'. 

 
  Zie voor het programma van de Stichting Concerten Hellevoetsluis de desbetreffende pagina!


zaterdag 23 november

Brocante Markt; aanvang 12.00 uur; toegang gratis

donderdag 28 november

Whiskeyproeverij; kaarten verkrijgbaar bij Slijterij Breur, Evertsenplein 74, breur-slijterij.nl

zaterdag 30 november

The Land of Song; aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

met Jaqueline du Mortier, Rene Zoutewelle, Ruud de Bruin.

Afbeelding invoegen

Het Brielse duo Jacqueline du Mortier en René Zoutewelle spelen en zingen liedjes uit het land waar ‘alle liedjes vandaan komen’; zaterdagavond 30 november in de Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis.

 Zij spelen en zingen eigen arrangementen van popsongs, Franse musette en onbekende mooie melodieën uit Schotland, Ierland en Scandinavië. Deze worden gespeeld op contrabas, gitaar en verschillende toets-, Ierse- en cajun accordeons. De Ierse Traditionals worden gespeeld op de diatonische accordeon.  

 

Je kunt dit duo tegenkomen op straat, op het plein, in een huiskamer, in een restaurant en op kleinschalige podia. En nu dus in Hellevoetsluis, met een derde Brielse muzikant: Ruud de Bruin. Hij weet een perfecte harmonie te vinden waardoor zijn inbreng een prachtige toevoeging betekent. Hij is al jaren muzikaal actief in de formatie Gentle Blue en speelt Americana, Bluegrass en Folk.

 

Zie voor verdere bijzonderheden: www.theLandofSong.nl

Voor het concert op 30 november in de Kerk aan de Ring, zijn de toegangskaarten verkrijgbaar aan de zaal, Ring 2, 3222 AE Hellevoetsluis, reserveren kan ook via  theLandofSong@outlook.com.

Kaarten zijn € 10,-- p.st.


zondag 8 december 

Hellevoet Klassiek met Duo Le Coutre & Van Hees

(zie verder onder kopje Stichting Concerten)

woensdag 11 december

Whiskeyproeverij; kaarten verkrijgbaar via Slijterij Breur, Evertsenplein 74, breur-slijterij.nl